اهداف بازیگر

اهداف بازیگر

اهداف بازیگر

اهداف بازیگر

اهداف بازیگر

ویژگی تعلیم و تربیت معمول طبقه متوسط، همنوایی و انطباق با دیگران است. نمونه های ثابتی از موفقیت و جدیت از همان آغاز در برابر کودکان قرار داده می شوند.

این ضوابط رفتاری از قبل تعیین شده یا هنجارها، مانعی در راه رشد هنرمند است.

این شیوه تفکر طبقه متوسط هنجار به زنجیری برای در بند کشیدن تخیل بدل می‌شود.
وحشت از انتقاد، جنون پول، ترس از صحنه، عجول بودن غیرعادی، رویای ستاره شدن و شخصیت های کلیشه ای را مردم به شخص تحمیل می‌کنند.

برای هنرمند شدن باید بر این موانع پیروز شد. تصوری که در زندگی روزمره از خوش سلیقگی، زیبایی و اخلاق وجود دارد، می‌تواند به معنی مرگ رفتار صادقانه و عدم اجرای نقش به صورت عمیق باشد.

همه مردم فکر می کنند که می توانند بازیگر باشند اما فکرشان غالباً قراردادی است. به عنوان یک بازیگر شما باید برای خود هنجار جدیدی _ هنجار بازیگر _ را پایه گذاری کنید.

اهداف بازیگر

یکی از اولین کارهای بازیگر

این است که خود را از تنگنای اظهارنظرهای دیگران رها سازد. فقط زمانی که شما برای شخص خاصی ارزش فوق‌العاده‌ای قائل هستید، می‌توانید عقاید و انتقادهای او را بپذیرید و در کار خود دخالت دهید.

در غیر اینصورت، به تصور عامه در مورد اینکه چه چیزی به صلاح شماست وقتی نگذارید. هیچ کس نمی تواند به شما بگوید که جوان هستید یا پیر، زیبا هستید یا نه، موفق هستید یا نیستید. اینها معیارهایی هستند که شما باید خود برای خود خلق کنید. اغلب اظهارنظرها درباره هنر و تئاتر صرفاً نوعی شایعات پوچ است.
در اولین جلسه درس، من معمولا از بازیگران می‌خواهم که هر شخص باید توضیح دهد که:

اهداف بازیگر

هدف: هدف و برنامه کاری او چیست؟

برای او کدام یک از این دو مقدم بر دیگری است، رشد (پیشرفت درونی) یا موفقیت (پول، شهرت، تماشاگر)؟
برای هر بازیگر جوان مفید است که احتیاجات و هراس های خود را در قالب کلمات بیان کند و بین مفهومی که عامه از موفقیت دارند (ستاره شدن) و بلوغ تدریجی بازیگری که می‌تواند انتخاب‌های عالی‌ترین برای خود بکند، تفاوت قائل شود. به‌علاوه، بازیگر جوان باید کاملاً نسبت به خود آگاهی داشته باشد و باید قادر باشد که توانایی ها و کمبودهای خود را به سرعت فهرست کند.
یک نمونه از چنین فهرست این است:

اهداف بازیگر

توانایی‌ها

● اشتیاق شدید به رشد
●علاقه مندی به خواندن نمایشنامه های مختلف و مطالب زمینه‌ای مربوط به حرفه‌اش
● سلامت جسمی
● دستگاه صوتی پرطنین

کمبودها

● احساس تزلزل
● عادت به پشت گوش انداختن
● صدای تعلیم ندیده نداشتن بیان خوب
● شلختگی در حرکات بدنی

اهداف بازیگر

تنها از طریق آگاهی واقعی

به توانایی ها و کمبودهای خود و به وسیله کار مستمر روزانه است که شما می توانید آموزش را شروع کرده، از حالت دفاعی طبقه متوسط فاصله بگیرید. به بازیگر جوان باید یادآوری شود که دامنه احساسات او باید تا حداکثر ممکن گسترش یابد. شخص نمی تواند در هر زمینه‌ای جلوی خود را بگیرد و بازیگر هم باشد. تمام اینها با آگاهی به خویشتن آغاز می‌شود.
تنها وسیله کار بازیگر بدن اوست. بنابراین اصلاحاتی را که باید انجام شوند یادداشت کنید. به عنوان بازیگر، شما باید به طور مداوم بر روی:

●بدن خود
● بیان خود
● ذهن خود
● احساسات خود

اهداف بازیگر

کار کنید

. پنجره جدید شما روشن است: عزم به سلامت گذاشتن از همه موانع. درون شما باید از فولاد ساخته شده باشد. این حق بازیگر است که از این راه پرمخاطره به سلامت بگذرد و به عنوان یک هنرمند رشد کند. این مستلزم قدرتی خاص، انضباطی جدید و آگاهی بر خویشتن است.
بدانید که چه می خواهید و شجاعت پیگیری آن را داشته باشید.
این بسیار مهم است که با صدای بلند بگوئید ((من خودم هستم و معیار‌های خودم را دارم.))

سایت یکتا هنر مرجع تخصصی آموزش بازیگری،،،،، معرفی بهترین آموزشگاه های بازیگریی در ایران

مطالب مفید مرتبط

بازیگری را به طور حرفه ای یاد بگریم با مطالعه و کمی وقت گذاشتن به صورت رایگان تمامی مطالب به شما کمک میکند که در هر سطحی که هستید پیشرفت کنید، آگاهی بر بدن ، آگاهی بر بیان، آگاهی بر احساس،و تمرین های بسیار زیاد بر کنترل استرس و فرو رفتن در نقش همه این حالات و مقاله های جذاب رایگان در مرجع تخصصی بازیگری یکتا هنر 

3 دیدگاه برای “اهداف بازیگر

  1. اشتراک‌ها: تکنیک های بازیگری حرفه ای-بیان-شُلی زبان-حافظه عضلانی-لهجه-اعضای بدن-دستیابی تماشاگر -

  2. اشتراک‌ها: تکنیک های بازیگری حرفه ای-بیان-شُلی زبان-حافظه عضلانی-لهجه-اعضای بدن-دستیابی تماشاگر - آموزش بازیگری فراخوان تست بازیگري

  3. اشتراک‌ها: تکنیک های بازیگری حرفه ای بیان شلی زبان حافظه عضلانی ، تنش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *